This is just too funny

Advertisements

6 thoughts on “

  1. Sapo erdha në Skipëri o B. e desha kaq shumë me u skömm, poiche (e-ja me vijë të pjerrët mbi kokë) më 25 të muajit të tretë të motit, kam ditëlindjen. Pah ç’fortuity!

  2. Nuk e kuptoj hic c’me thua por e kalofsh mire ne atdhe dhe gezuar ditelindjen megjithese me vonese.

  3. Faleminderit B. Veprimet me numra kompleksë e di që janë ca të vështirë, por ja që ndodh të marrin frymë edhe ata. Klm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s