Down with the chick flicks!

I knew it, I knew it, I knew it. According to the article on this link: watching chick flicks is bad for your romantic life.
Apparently it makes women have unrealistic expextations and want guys who can make them come in three minutes flat, cook the perfect breakfast and still take the garbage out. (although women do all that you know.)
Didn’t I tell you people? Take that you perfect 5 minute sex and airbrushed love! I finally feel like a woman again and not awkward for not liking “Titanic”. (As my cousins were crying rivers, I just stared at the screen and was trying not to laugh. Sorry jack and Rose!)
I will continue to watch “Rambo 5” and “Drunken Master”. Now that is pure realism and very faithful to what a man does in real life. Easy date see?

Click here if you want to participate in the study.

Advertisements

4 thoughts on “Down with the chick flicks!

  1. Heheh this is funny.

    I do think that most single guys need to watch at least one cheesy chick flick per week. It does enhance their chances to get laid, and counteracts the daily dose of porn.

  2. I knew it, I knew it, I knew it, too!

    Porblemi me këtë bozën kinematografike qëndron se njerëzia e merr për të qenë, ndërkohë që në rastin më të mirë janë riminishenca të ndonjë momenti të bukur që mund të ketë pasur skenaristi. Po është dhe problemi i tipave që shohim në tv: pasi kam parë sytë e Xhudës (Law) me dhjetëra herë, shkalla e vlerësimit të gjinisë mashkullore më është shumëzuar të paktën me një 10. Duhet t’u kthehem librave prapë, se dikur i imagjinoja personazhet si çunat e lagjes…

  3. erdha prapë… dje pashë australia dhe pas dy orë e gjysëm me jackman shancet e mia për tu pleksur me një mashkull të zakonshëm u ulën shumë shumë…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s