One more…

And here is another party. It can actually be quite fun.

party.jpg

Advertisements

5 thoughts on “One more…

  1. Me justifikimin per t’u zhgerryer ne vrojtimin dhe perbuzjen e vetes sone sa here qe femrat shqiptare veshin kostumet e prostitutave dhe meshkujt ato te pimpeve, nje shoqe dhe une shkuam te nje nga keto mbremje…. perfundimi im ishte qe 1)nuk ja vlen fare te perbuzesh veten duke u matufepsur pas bashkekombesve dhe 2) qe osso buco eshte tamam nje vrime, po pa mish rrotull e pa palce brenda. Qofte edhe per ambjentin e restorantit cum klub nate, nuk jua rekomandoj.

  2. ne fakt kam kohe qe nuk kam vajtur neper keto mbremje, por nuk pres shume edhe kur shkoj. Vetem muzike e kercim e ndonje te tallur te lehte me floket e tualetin e dynjase. Megjithate, eshte mire te dish se c’behet rreth e rrotull e te kesh ku te shkosh, nese do te shkosh diku.
    Gezuar festen e flamurit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s