Why I love you (Find the Author)

This is for a sad friend. Find the author and win a smile. As usual, please give me your critique.

Because I chose to love you
And I chose to court you
And I chose to kiss you
That’s why.

And I chose to lose you
And I chose to track you
And I finally found you
That’s why.

Because again I loved you
And again I courted you
And again I kissed you
That’s why.

And I lost you girl
And I tracked you girl
And I found no girl
That’s why.

Because I found you woman
and I loved you woman
and I kissed you woman
That’s why.

And you talk to me no more
And you flirt with me no more
And you put me down galore
That’s why.

Ah, that’s why I love you
Woman-girl, that’s why
Mystery for me
That’s why.

Advertisements

9 thoughts on “Why I love you (Find the Author)

 1. Strangeman, po endet shume nëpër blogje Lasgushi kësikohe, kështu që nuk mund të them se është merita ime qe e gjeta kaq shpejt. E kam takuar para ca ditësh në një blog tjetër, të përkthyer në një gjuhë tjetër, nuk mund të mos e njihja menjëherë:)

 2. Good job, Blete!
  Kam vetem nje verejtje per strofen e parafundit: “no more” ia humbet kuptimin e zvarritjes qe jep Lasgushi me:
  “dhe s’me flet perhera
  dhe s’me qas perhera”
  Po ky eshte thjeshte mendimi im i pastervitur me kesi punesh; just love Poradeci. The rest is great!

 3. no no, akull this is what i am looking for. i need criticism. will rethink it. thx.
  boy, sa te shpejte qe jeni. faleminderit per buzeqeshjen qe na dhuruat mua dhe mikes sime te trishtuar.

 4. Duket qe te tjeret s’kane lene vend per te gjetur Lasgushin e madh, mgjth mund te shtoj qe me pelqeu puna qe ke bere ne perkthim. Urime!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s