Per Kanado-Shqiptaret

Te dashur bashkatdhetare,

Ambasada e Shqiperisë në Ottawa në kuadër të Festivalit të Filmit të Europës
Juglindore ka nderin tj’u ftojë në shfaqjen e Flimit Shqiptar “I dashur
Armik”.

Filmi do të shfaqet ne ditën e shtunë dt. 14 prill, 2007 ora 21.00.
Cmimi i biletes $ 9 per te rritur dhe $5 per studente

Pas cfaqes do te jepet nje koktej i thjeshte

Adressa: Auditorium of the National Library and Archives Canada.
395 Wellington Street, Ottawa

PS, Ju lutem te shperndani dhe te njoftoni cdo bashkatdhetar per kete
cfaqje, per faktin se adresat tona jane te kifizuara. Bashkengjitur, keni
edhe versionin e fteses ne anglisht

AMBASADORI

Besnik KONCI

Advertisements

24 thoughts on “Per Kanado-Shqiptaret

 1. pse kaq hajvane keta shqiptaret e kanadase thua?
  le qe ehste ne ottawa, dmth as toronto as montreal, po nuk e di akoma ky figura qe mund ta shohesh for free filmin ne internet nga tanportal. actually ripped it off the google videos service dhe mund ta shoh offline me nge.
  anyway, kush tia kete ngene le te shkoje.
  Kai ama dis ta pedia, pestu ena Gia!
  Notes:
  1.ITS te pyese gjyshen 90 vjec per perkthimin.
  2.blete te heqe nga perdorimi gersheret e saj because this blog is about to get dirty.
  3.eni te na sjelle pervoja mediterrane me interesante ne kete blog as it seems like blete is doing all the talking, on behalf of all albo-north americans.
  4.cluephone nuk mban pergjegjesi qe shkrovi ne shqip se dhe lajmi ne shqip ishte (shyqyr qe shkrova pak shqip se ketu ne tokyo, ralle te bie rasti … per te mos thene fare)

 2. cluephone : shkruake dhe shqip ti ?Mu mbushen syte:)
  Do te perpiqem ta bej detyren time , mgjth pak si veshtire se nuk jam shume sociale nga ato ane dhe nuk para puqem shume ne aktivitete te tilla.Mund t’ju shkruaj per aktivitete qe bej vetem ose me miqte e mi se aktivitetet me shqiptare lejne per te deshiruar ketu , nuk jemi aq te organizuar dhe ne fakt dhe nese ka aktivitete , s’para i ngjajne fort atyre qe tregon Bleta.
  Nga ana tjeter blogu i Bletes me pelqen , keshtu siç eshte:)
  Po vdes ta shof pak “I dashur armik.Luan dhe nje miku im aty dhe do doja ta shihja..

 3. Përshëndetje Bletëz,

  Pavarësisht se njoftimi i ambasadorit është plot me gabime gjuhësore, filmi është shumë i bukur. Për mendimin tim është nga të paktët filma të realizuar shqiptarë, që dolën nga panorama gri e imitimit të filmave francezë. Unë e kam parë në kinema dhe në TV sigurisht. Preferoj absolutisht të parën, sidomos për një film si ky.

  Një koment të vogël për Clue kisha në vijim.
  Clue kur thua “ama dhis ta pedhia”, drejtohesh në shumës keshtu që pjesa e dytë i bie të jete “Pes TUS ena gia”.
  Duke qenë se i jep detyra shtëpite ITS-it (ose më mirë gjyshes së tij 90 vjeç), të trego pak mëshirë e të mos ia vështirëso kaq shumë jetën:).
  Shëndet!

 4. redbonsai: my bad! NN(nice nick )
  there is a S S missing (a S and a Space).
  you are right … my greek is going DOWN big time, as this is my n-th year in the island! AA (amazingly awesome) my japanese is coming along, much better than my italian.
  eni: sorry this is the full link
  http://www.tanmarket.com/php/
  you will know which click is going to be next.
  ah … ITS 90 years old granny… we know more about his host mother instead. well he knows by now that life is tough and not that fair … so no offense taken I presume 🙂

 5. cluephone, po pse ia cave tullumbacen farmacise o njeri? leri te shkretet te bejne nje aktivitet edhe ata.
  i like tanmarket.com. good site.
  it is my blog so get used to me doing all the talking and brandishing my scissors. (although, i must say, i have only used them once or twice. you kids have been behaving)
  i would love for ITS to share his granny experiences. and you too for that matter.

 6. oriental? ha ha..I live too minimalistic to say oriental..anyway I have my oriental escapes as well such as hookhah and … but ok this will be a theme in my blog:)

  kisses & hugs:)

 7. now the reason why I write in this blog is mostly because I cant afford a blog of mine, and since eni has got that Comment Review option turned ON, I am staying with ble(r)te for a while, and maybe since I havent felt her scissors through my tongue, …not yet. however, on a second thought, after taking a second look on that small photo, that is supposed to be her, and her big bosom, I think she can and will.
  I prefer more to have few people I like for virtual talking and having fun, rather than that messy mass in peshku, where I spit time after time, according to my mood. but always keep in mind taht reality is always deceptive.
  and there is no better view for the moment than 2 girls kissing and huging themselves. Is this a girlish thing or I have to consider entering the Narnian closet 🙂 and see the snow in the other side (kind of BREAKONTHROUGH TO THE OTHER SIDE)? ok, easy on those albanian girls kisses and hugs, as it has been a while (actually a long while) that I havent been exposed to. simply because there are no albanian girls in Tokyo.
  eni, your oriental experiences definitely will interest me more than those of the albanian embassies, trying to locate albanians wherever they are.
  here is the deal: for every jewel from Turkey(your family name is really Turkeshi?), you will bring, I will offer you a Far east jade stone. lets see who is going to cry out first: I WANT SOMETHING THAT HE/SHE HAS GOT NOW.
  and blete your stories, especially those from NY are awesome. wont let the albos I know around there, get hold of them, as they might crack your anonimity shell, and as you might already know they have black BMWs in their driveway.

 8. clue, Do not worry about my anonimity, as I regularly invite everybody i know to read me. some do, some have to wash their BMWs so it all works out in the end.
  thank you for visiting and for contributing. feel free to share in the little time you have. I’ll publish your stuff and save you time.

 9. and yes my family name is Turkeshi .
  E.T (that is Batha) has got the same surname too.2 turkesh’s in a little albanian blogosphere:)is it too much:)?

 10. Fock the Albanian embassy in Ottawa.

  Those cork-suckers make the Albanians jump through hoops for the simplest document.

  Thank God I haven’t had to do business with them.

 11. Eni, pyes se nje shoqja ime e ka prejardhjen te tille. Eshte nje nga njerezit me te mrekullueshem qe une njoh.
  Its, i almost took my scissors out! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s