Hello world!

hello world, I have been here a while, but too lazy to attract your attention.
this is the only blog that had comments in it b4 entries.
may you receive as you are giving my generous friends!
special thanks to parrulla for its kind theme song contribution.

Advertisements

8 thoughts on “Hello world!

 1. Blete…. me kembe te mbare, tu shtofte takati

  ja dhe premtimi

  BLLA BLLA BLLA – Reagge per Iricin( copez)

  ne koken time
  mizat vrapojne
  duan te jene te lire te fluturojne

 2. Bletë, një vërejtje, këto ngjyra e bëjnë shumë të vështirë leximin. Ka tre kontraste ndryshimi nga jeshile e hapur në jeshile të errët dhe përsëri në jeshile të hapur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s